Produkter - Ringsaker Tavleteknikk AS

Go to content

Main menu:

Tavle fra profesjonell tavlebygger:

På utkikk etter en tavle eller tavlebygger?
Ringsaker Tavleteknikk AS er en anerkjent tavlebygger som raskt kan levere din neste tavle. Som en seriøs tavlebygger er hver eneste tavle vi bygger basert på gjeldende standarder innen fordelingstavler og styretavler. Vi inngår i tett dialog med kunden, slik at den ønskede tavle blir en realitet - med alle krav til spesifikasjoner oppfylt.

Vi har til sammen over 50 års erfaring
Velger du oss som konstruktør av din neste tavle, velger du en tavlebygger med mye erfaring. Selv om vi er en relativt ny tavlebygger har vi over 50 års erfaring til sammen, noe som hver eneste tavle fra oss bærer preg av. Våre medarbeidere har et øye for detaljer og kan faget. En tavle fra oss er ikke bare en kombinasjon av kvalitetsmaterialer og stor ekspertise. Vi vekter kundeservice høyt når vi skal bygge tavle, og derfor vil du oppleve at du blir tatt godt hånd om av profesjonelle krefter. Våre samarbeidspartnere er dyktige aktører innen elektro komponenter, tavlesystemer og kobber/aluminium skinner.

Vi leverer tavler til et bredt spekter av kunder
Ringsaker Tavleteknikk AS er en allsidig tavlebygger som hovedsaklig leverer fordelingstavler til næringslokaler, leilighetsbygg, skoler, barnehager og styretavler til industri. Våre produkter inkluderer elektrotavler, fordelingstavler, sikringsskap og vi har eget tavleverksted.

Vi er dessuten en tavlebygger som har fått en særlig anerkjennelse, siden vi er blant 4223 norske bedrifter som i 2009 fikk tittelen "Gassellebedrift".

Har du spørsmål vedrørende produksjon av tavle er det bare å ta kontakt med oss her hos Ringsaker Tavleteknikk AS. 
 
 
Back to content | Back to main menu